Informacje o przetwarzaniu danych osobowych na potrzeby komunikacji marketingowej przez
ALTERA Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)
Administrator ALTERA Sp. z o.o. (ul. Grunwaldzka 4/10, 85-236 Bydgoszcz, Polska)
Cele przetwarzania
  • Marketing bezpośredni towarów i usług oferowanych przez ALTERA Sp. z o.o.
Podstawa prawna przetwarzania
  • Realizowany przez ALTERA Sp. z o.o. prawnie uzasadniony interes: podejmowanie działań z zakresu marketingu bezpośredniego [art. 6 ust. 1 lit. f) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych – RODO]
Kategorie odbiorców danych
  • Podmioty wspierające ALTERA Sp. z o.o. w podejmowaniu działań z zakresu marketingu bezpośredniego
  • Pracownicy ALTERA Sp. z o.o..
Okres przechowywania danych
  • Dane będą przechowywane przez okres podejmowania przez ALTERA Sp. z o.o. działań z zakresu marketingu bezpośredniego, jednak nie dłużej niż do momentu wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania.
Prawa związane z przetwarzaniem
  • Prawo do żądania od ALTERA Sp. z o.o. dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia (zapomnienia) lub ograniczenia przetwarzania.
  • Zgodę cofnąć może Pani/Pan na stronie altera.co lub skontaktować się za pomocą adresu e-mail: [email protected]
  • Prawo do przenoszenia danych osobowych.
  • Prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Prawo do sprzeciwu.
  • Kontakt w sprawie RODO: ALTERA Sp. z o.o. (ul. Grunwaldzka 4/10, 85-236 Bydgoszcz, Polska), email: [email protected]
Informacje dodatkowe
  • Podanie danych, imię i nazwisko, email, płeć, przed zawarciem umowy z ALTERA Sp. z o.o. nie jest wymagane, jednakże konsekwencją ich niepodania będzie brak możliwości realizacji przez ALTERA Sp. z o.o. kontaktu z Panią/Panem.
  • Pani/Pana dane nie będą przekazywane przez ALTERA Sp. z o.o. do państwa trzecich ani organizacji międzynarodowych.
  • W oparciu o Pani/Pana dane osobowe ALTERA Sp. z o.o. nie podejmuje zautomatyzowanych decyzji, i nie wykonuje procesu profilowania.

 

Logo Altera

Uzyskaj dostęp do kalkulatora

Link do kalkulatora wyślemy na podane dane kontaktowe.

Niedługo wyślemy na Twojego maila link z kalkulatorem!

Uzyskaj dostęp do budżetu

Link do budżetu wyślemy na podane dane kontaktowe.

Zgoda marketingowa Altera

Zgoda marketingowa Dylik

Niedługo wyślemy na Twojego maila link z budżetem!

Pobierz ebooka o formach prawnych

Pobierz bezpłatnego e-booka!

Dobierz najlepszą formę prawną dla swojej firmy.

Niedługo wyślemy na Twojego maila link z e-bookiem!